Mig selv

Jeg er Lars, heldig som jeg er, og jeg samler på flotte ord, dårlige bokstavrim og ellers fengende språk. Allerede som barn fikk jeg utslett av unaturlig orddeling, og sliter i dag med ettervirkninger av utstrakt dialektskriving på internett.

Indre Østfold er min vugge, og Oslo ser foreløpig ut til å bli min grav, hvis jeg ikke flytter. Regner med at jeg har noen år på meg enda. Til døden, ikke flyttinga. Men den også.

Ellers jobber jeg som arkivar  og kaster bort fritiden min på tull, tøys og annen moro. Derfor opprettet jeg denne bloggen, for å prøve å lande mer enn fem minutter og kanskje litt kreativitet også på ett sted.

Resten av kreativiteten går med på å tenke ut og aldri skrive ned musikk og lyrikk til mine to hjertebarn, bandene Skjendis (tidligere Gobshite, før det Skjendis, og helt først Lars and the Spanking Lobsters feat. the Horny Gringos) og Utflod.

Ellers trener jeg, fester og gjør ting alle andre også gjør. Jeg er en jævel på oppvask.

Tanken bak denne bloggen er å ikke oppdatere fremmedfolk om hva jeg gjør til enhver tid eller fortelle omverdenen hvor glad jeg er i vennene mine, men snarere få utløp for skrivekløen min og samtidig forklare typiske norske uttrykk som man kanskje har lurt på hvor kommer fra. Snart dukker det nok opp forklaringer på helt vanlige ord også, hvis jeg klarer å komme meg så langt i tankerekkene mine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: